Polski English

Oferta specjalna:

Używane maszyny spożywcze
używane maszyny spożywcze w promocyjnych cenach.

Maszyna typ 01MG5 do produkcji pierogów,
kołdunów, półwyrobów na uszka, kopytek, klusek leniwych i śląskich, pasztecików, pyz z nadzieniem i bez, knedli, frykadelek, pulpetów mięsnych i cepelinów-kartaczy.

Maszyna stołowa typ 01MG7 do produkcji pierogów,
kołdunów, półwyrobów na uszka, kopytek, klusek leniwych i śląskich, pasztecików, pyz bez nadzienia, knedli, frykadelek, pulpetów mięsnych.

Naleśnikarka
maszyna do ciągłego wypieku ciasta na naleśniki i krokiety.

Naleśnikarka z dozownikiem
maszyna do produkcji naleśników i krokietów z dozowaniem farszu.

Formierka stołowa wyrobów kulinarnych typ 01MG7

pierożkarka stołowa

Przeznaczenie

Maszyna jest przeznaczona do formowania pierogów z ciasta pszennego z nadzieniem mięsnym, mięsno-warzywnym, owocowym , serowym itp.; pasztecików z ciasta drożdżowego z nadzieniem mięsnym, mięsno-warzywnym; kopytek z ciasta pszenno-ziemniaczanego; klusek leniwych z ciasta pszennego z serem.

Na życzenie klienta rolki formujące do pierożków -kołdunów 5-7g i 10g oraz pierogów 15g, 20g, 25g i 30-40g możemy przygotować z falbanką o wzorach : palcowym, widelcowym, paznokietkowym i palcowo-kwiatkowym.

Zobacz też stojącą maszynę do pierogów/pierożkarkę 01MG

Dane techniczne
Wydajność (kg/h) :
- pierogi o masie 40g, 35g ok. 95 - 100
- pierogi o masie 30g, 20g, 15g ok. 80
- pierożki o masie 10-12g i 5-7g ok. 55
- półwyroby na uszka o masie 6-9g ok. 42
- paszteciki o masie 35g ok. 70
- paszteciki o masie 70g ok. 95
- kopytka o masie 10g ok. 50
- kluski leniwe ok. 55
Parametry elektryczne:
Napięcie zasilające (V, Hz)230, 50
Moc zainstalowana (W) 750
Wymiary gabarytowe (mm):
- długość890
- szerokość500
- wysokość700
Masa (kg)110

© 2015 Foodmasz